Orthodontist in de omgeving van Twente (Enschede)

Op zoek naar een goede orthodontist in de omgeving van Twente (Enschede)? Wij verwelkomen u graag bij Orthodontiepraktijk Almelo. Matthew Wiranto is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontiepraktijk Almelo. Hij heeft zijn studie Tandheelkunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na deze studie is hij zich gaan specialiseren tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum in Groningen. In 2013 heeft hij deze 4-jarige fulltime afgerond en tegenwoordig is hij de eigenaar van Orthodontiepraktijk Almelo.

Matthew Wiranto is lid van de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten) en hij maakt deel uit van de schisiswerkgroep Victor Veau. Hij staat ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist). Hij is één van de 275 gespecialiseerde orthodontisten van Nederland. Voor een beugelbehandeling in Twente (nabij Enschede) kunt u dus terecht bij orthodontist Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo!

Gecertificeerde Invisalign specialist nabij Enschede

Orthodontist Matthew Wiranto is een gecertificeerde Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. Een Invisalign beugel is een onzichtbare beugel. Met deze beugel kan er stapje voor stapje toe gewerkt worden naar een mooie glimlach. Er wordt gebruikt gemaakt van ultradunne, doorzichtige hoesjes genaamd aligners. Deze aligners kunnen eens in de twee weken vervangen worden en telkens als u een nieuwe aligner over de tanden klikt zal uw gebit geleidelijk – stapje per stapje, week na week – verschuiven naar de gewenste positie. Matthew Wiranto heeft voor vele tevreden klanten uit heel Twente (o.a. Enschede, Hengelo en Oldenzaal) een Invisalign beugel mogen aanmeten. Bij Orthodontiepraktijk Almelo wordt er gebruik gemaakt van slimme software waarmee we u van tevoren het eindresultaat kunnen laten zien. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Wat doet een orthodontist?

Veel mensen denken dat een orthodontist zich alleen maar richt op het mooier maken van de lach van een patiënt, maar dat is niet het enige waar een orthodontist zich mee bezighoudt. Naast het mooier maken van uw lach kunt u ook terecht bij een orthodontist om de groei van het tand-kaakstelsel bij te sturen. Tevens zorgt de orthodontist ervoor dat de boven- en onderkaak goed op elkaar passen zodat slijtage aan tanden en kiezen of pijn bij dichtbijten wordt voorkomen. Orthodontist Matthew Wiranto werkt met de modernste technieken en materialen, zoals Invisalign en beugels aan de binnenzijde van de tanden. Hij kan ook alternatieven bieden voor de buitenboordbeugel en in de meeste gevallen kan er voorkomen worden dat er kiezen getrokken moet worden.

Onze orthodontiepraktijk zit op 1 minuut loopafstand van het trein- en busstation. De praktijk is dus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer vanuit andere steden in Twente zoals Enschede. Ook is er voldoende gratis parkgelegenheid op het terrein van het Medisch Centrum Twenthe aanwezig. Wilt u patiënt worden? U kunt zich direct inschrijven via het inschrijfformulier op de website.