Orthodontist Oldenzaal en omgeving

Wilt u iets laten doen aan de stand van uw tanden? U kunt terecht bij Orthodontiepraktijk Almelo. Wij zijn een moderne orthodontiepraktijk die met de nieuwste technieken en materialen werkt. Orthodontist Matthew Wiranto is de specialist op het gebied van beugelbehandelingen in Almelo en omstreken (Oldenzaal). Het professionele team van Orthodontiepraktijk Almelo doet haar uiterste best om een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren voor de patiënten. Een orthodontische behandeling kan daarnaast ook de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. Door het rechtzetten van de tanden krijgt u dus ook een gezonder gebit.

Bij Orthodontiepraktijk Almelo zijn wij niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Wij behandelen ook veel volwassen patiënten in onze praktijk. Gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen. Bij Orthodontiepraktijk Almelo helpen we jongeren én volwassenen met veel plezier aan een mooie lach. Bent u op zoek naar een orthodontist in Oldenzaal en omgeving? Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Invisalign Oldenzaal

Bij Orthodontiepraktijk Almelo wordt u behandeld door een echte specialist. Orthodontist Matthew Wiranto heeft in Nederland de 10-jarige opleiding tot orthodontist afgerond en hij is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten). Hij is daarnaast ook een gecertificeerde Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. Matthew Wiranto volgt jaarlijks diverse masterclasses in binnen- en buitenland zodat hij continue op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen de Invisalign behandelingen die er beschikbaar zijn voor kinderen en volwassenen.

Bent u woonachtig in Twente (Oldenzaal) en wilt u een Invisalign traject ingaan met orthodontist Matthew Wiranto? Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak.

De patiënt staat centraal

In de praktijk van Matthew Wiranto staat de patiënt centraal. In nauwe samenwerking met de patiënt en eventueel uw tandarts en andere specialisten wordt er een behandelplan op maat samengesteld om uw gebitsproblemen te verhelpen. Bij alle behandeling staat u als patiënt centraal en dat is terug te zien in onze persoonlijke benadering, service en adviezen. Waar nodig kunnen wij ook een samenwerking aangaan met andere specialisten zoals een kaakchirurg, parodontoloog en logopedist. Op deze manier kunnen we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren voor onze patiënten en tot de beste resultaten komen. We verwelkomen u graag bij onze orthodontiepraktijk die gevestigd is in Almelo. De praktijk is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer vanuit diverse Twente steden zoals Oldenzaal. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig op het terrein om met de auto naar Orthodontiepraktijk Almelo te reizen. U kunt terecht bij orthodontist Matthew Wiranto voor alle orthodontische behandelingen!