Beugel EHBO

Probleem met beugel? Wij helpen u.

Heeft u een probleem met de beugel? Wij helpen u er graag mee. Als er iets mis is met uw beugel lossen wij dat graag voor u op. Op deze pagina vindt u een video over de meest voorkomende beugelklachten en wordt er beschreven wat u in zulke gevallen kan doen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Tijdens praktijkuren

Als u een probleem heeft met de beugel, dan is het verstandig om direct telefonisch contact op te nemen met de praktijk U kunt ook een Whatsapp bericht sturen. De receptioniste kan u dan verder helpen en of een afspraak voor u maken, zodat het probleem opgelost kan worden.

Weekend of vakantie

Als u in het weekend of op vakantie een probleem hebt met de beugel, kunt u eerst proberen dit zelf te verhelpen. In de beugel EHBO film ziet u enkele tips die u kunnen helpen bij het probleem. Als u op vakantie bent, kunt u desnoods een orthodontist of tandarts op het vakantieadres om hulp vragen.

Bij veel pijn

Bij ernstige pijnklachten door de beugel, die u zelf niet kunt verhelpen, kunt u altijd naar de praktijk bellen. Volgt u buiten de openingstijden de instructie op het bandje op. U kunt de praktijk bereiken op 0546-745720.

EHBO Beugel video

Inschrijven
Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.