Orthodontist Almelo

Bent u op zoek naar een orthodontist in de omgeving van Almelo? Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo is een orthodontist en is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten).

Uw orthodontist in regio Almelo

Bent u op zoek naar een orthodontist in de omgeving van Almelo? U kunt terecht in de orthodontiepraktijk van Matthew Wiranto in Almelo. Orthodontist Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo is een gecertificeerd Invisalign specialist en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten. Het doel van een beugelbehandeling is niet alleen het bereiken van een mooie lach, maar ook het krijgen van een goed functionerend gebit. Het bijsturen van de groei van het tand-kaakstelsel is één van de belangrijke taken van een orthodontist. Bij orthodontist Almelo bent u van harte welkom en is goed bereikbaar vanuit Hengelo.

Orthodontist Matthew Wiranto werkt met de modernste technieken en materialen. Hij voert behandelingen uit bij volwassenen en kinderen. Wilt u de “look en feel” van uw lach verbeteren of gewoon een beter functionerend gebit en ben je woonachtig nabij Almelo? Maak een afspraak bij Orthodontiepraktijk Almelo.

NVvO-76      diamond-II invisalign     invisalign specialist

Afspraak maken?

Boek gratis 1e online consult.

Onze werkwijze

Vaak is een afspraak voor een eerste consult op verwijzing van de tandarts, maar het is ook mogelijk om op eigen initiatief een afspraak te maken bij Orthodontiepraktijk Almelo. De eerste afspraak is een consult en tijdens dit eerste consult maakt u kennis met orthodontist Matthew Wiranto. Bij deze kennismaking hoort de orthodontist graag wat uw wensen zijn om zo een goed beeld te krijgen van uw zorgvraag. Vervolgens zal Matthew bepalen of een orthodontische behandeling nodig is en wanneer het beste moment is om te starten. Als vastgesteld is dat een orthodontische behandeling nodig is, zal er een vervolgafspraak gemaakt worden voor een uitgebreid onderzoek. Tijdens het uitgebreide onderzoek wordt er aanvullende informatie verzameld om een goed en uitgebreid behandelplan op te kunnen stellen. Er worden röntgenfoto’s en een 3D gebitsscan gemaakt en aan de hand van de resultaten van deze foto’s en scan kan er in de daaropvolgende afspraak een behandelplan opgesteld worden door de orthodontist.

Bent u woonachtig in de omgeving van Hengelo en bent u op zoek naar een goede orthodontist? Neem contact op met Orthodontiepraktijk Almelo en plan direct online een afspraak in! Bekijk de landelijk vastgestelde tarieven om een indicatie te krijgen van de kosten.

invisalign

Gespecialiseerde orthodontist in de omgeving van Hengelo

Orthodontiepraktijk Almelo is dé specialist op het gebied van beugelbehandelingen voor Almelo en omstreken. Het vinden van een orthodontist Hengelo kan lastig zijn. Gelukkig biedt orthodontiepraktijk Almelo uitkomst. U wordt behandeld door orthodontist Matthew Wiranto. Hij is orthodontist en praktijkeigenaar van Orthodontiepraktijk Almelo. Zijn tandarts diploma heeft hij behaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen en na zijn studie Tandheelkunde heeft hij zich gespecialiseerd tot orthodontist, eveneens in Groningen. Voor een beugelbehandeling in de omgeving van Hengelo kunt u dus terecht bij Orthodontiepraktijk Almelo. De praktijk ligt op 1 minuut loopafstand van het trein- en busstation en is dus goed bereikbaar als u met het openbaar vervoer reist. Verder is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid als u per auto naar de praktijk wil komen.

Inschrijven

Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.