Linguale beugel

Bij ons kunt u terecht voor een Linguale beugel, dit is een beugel aan de binnenkant van uw tanden. Lees deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op voor een 1e consult.

Beugel aan de binnenkant van uw tanden

“Linguaal” komt uit het Latijn en betekent “aan de kant gericht naar de tong”. Linguale Orthodontie is de correctie van scheve tanden en kiezen met behulp van een vaste beugel die aan de binnenzijde van het gebit wordt geplaatst. De linguale beugel is een esthetische en onzichtbare beugel met voorspelbare resultaten. De linguale techniek sluit goed aan bij het gedachtegoed van de bekende vaste beugel geplaatst aan de buitenzijde van de gebitselementen. De onzichtbare linguale beugel verstoord het uiterlijk niet en elke positieve verandering aan de stand van de tanden draagt direct bij tot de verbetering van de esthetiek.

Afspraak maken?

Boek gratis 1e online consult.

Linguale orthodontie in Almelo

U kunt terecht bij orthodontist Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo voor het plaatsen van een linguale beugel. De orthodontiepraktijk is gevestigd in Almelo (in de omgeving van Aadorp, Wierden, Borne, Vriezenveen, Hengelo, Enter, Rijssen, Nijverdal, Zenderen, Delden). Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een afspraak. Graag tot ziens bij onze orthodontiepraktijk voor uw linguale orthodontie behandeling.

linguale beugel Incognito
NVvO-76
invisalign specialist
diamond-II invisalign
autotransplantatie twente
Inschrijven

Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.