Orthodontist Borne

Bent u op zoek naar een orthodontist in de omgeving van Borne? Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo is een orthodontist en is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten).

Uw Orthodontist in regio Borne

Matthew Wiranto is tandarts en heeft de aanvullende 4-jarige specialisatie opleiding tot orthodontist afgerond en daarnaast is hij gecertificeerd Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. Ieder jaar volgt orthodontist Matthew Wiranto verschillende cursussen en masterclasses om zo volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Invisalign-behandelingen. Als u woonachtig bent in Borne en u op zoek bent naar een orthodontist, dan kunt u terecht bij Orthodontiepraktijk Almelo. Onze praktijk is gevestigd aan de rand van het centrum van Almelo en is vanaf Borne gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van het Twenthe Centrum, het gebouw waar onze praktijk in gevestigd is.. Als u met het openbaar vervoer wil afreizen naar onze praktijk dan is dit ook mogelijk. Het centraal station ligt op vijf minuten lopen van de orthodontiepraktijk. Wilt u ook door orthodontist Matthew Wiranto behandeld worden? Neem direct contact met ons op!

NVvO-76      diamond-II invisalign     invisalign specialist

Afspraak maken?

Boek gratis 1e online consult.

Invisalign specialist in regio Borne

Orthodontist Matthew Wiranto is dus ook een gecertificeerde Invisalign en Invisalign Teen behandelaar. De Invisalign beugel is een doorzichtige beugel die ingezet kan worden om naar een mooie glimlach toe te werken. Dankzij de slimme software is het mogelijk om vooraf het eindresultaat aan u te tonen. In de afgelopen jaren is het steeds beter mogelijk geworden om grote afwijkingen aan het gebit te behandelen met een Invisalign beugel. Orthodontist Matthew Wiranto heeft al bij vele patiënten deze behandeling ingezet wat geleid heeft tot geweldige resultaten. Als u op zoek bent naar een Invisalign-specalist in de omgeving van Borne dan verwelkomen wij u graag bij Orthodontiepraktijk Almelo.
invisalign

Gespecialiseerde orthodontist in de omgeving van Borne

Bij Orthodontiepraktijk Almelo zijn we gericht op de orthodontische behandeling van kinderen en volwassenen. Gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen, in onze orthodontiepraktijk vinden we altijd wel een oplossing zodat u weer een stralende glimlach zal krijgen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde orthodontist in de omgeving van Borne? We maken graag kennis met u. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Inschrijven

Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.