Maak kennis met onze praktijk

Het professionele team van Orthodontiepraktijk Almelo doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen. Wij helpen jongeren én volwassenen graag aan een mooie lach, waar je je leven lang plezier van hebt!

Hoe maken we dit waar

Orthodontist

U wordt behandeld door een echte specialist. Orthodontist Matthew Wiranto heeft in Nederland de 10-jarige opleiding tot orthodontist afgerond en is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten). Tevens maakt Matthew Wiranto deel uit van de schisiswerkgroep Victor Veau, Autotransplantatie Team Twente en is hij een gecerificeerde Invisalign specialist.

Patiënt centraal 

In nauwe samenwerking met jou, je tandarts en eventuele andere specialisten maken we een behandelplan op maat. Orthodontiebehandelingen voeren we zo efficiënt en effectief mogelijk uit. Bij alles sta jij centraal en dat zie je terug in onze persoonlijke benadering, adviezen en service.

Expertise en samenwerking 

We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en blijven kritisch op mogelijke verbeteringen. Waar nodig werken wij samen met de kaakchirurg, de parodontoloog of de logopedist.

Modernste technieken 

Bij ons kun je behandeld worden met de nieuwste beugels, zoals met keramische brackets (doorzichtige slotjes) of Invisalign (een onzichtbare beugel). Ook bieden wij alternatieven voor de buitenboordbeugel en kunnen wij in veel gevallen voorkomen dat er kiezen getrokken moeten worden.

[instagram-feed user=”orthodontiepraktijkalmelo”]