De praktijk

In onze orthodontiepraktijk staat de patiënt centraal. Om het mooiste resultaat te kunnen garanderen maken wij gebruik van de modernste technieken en volgen we congressen en cursussen.

Maak kennis met onze praktijk

Het professionele team van Orthodontiepraktijk Almelo doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen. Wij helpen jongeren én volwassenen graag aan een mooie lach, waar je je leven lang plezier van hebt!
orthodontist almelo groepsfoto lq

Ervaren Orthodontist

U wordt behandeld door een echte specialist.Orthodontist Matthew Wiranto heeft in Nederland de 10-jarige opleiding tot orthodontist afgerond en is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten). Tevens maakt Matthew Wiranto deel uit van de schisiswerkgroep Victor VeauAutotransplantatie Team Twente en is hij een gecerificeerde Invisalign specialist.

De patiënt staat centraal

In nauwe samenwerking met jou, je tandarts en eventuele andere specialisten maken we een behandelplan op maat. Orthodontiebehandelingen voeren we zo efficiënt en effectief mogelijk uit. Bij alles sta jij centraal en dat zie je terug in onze persoonlijke benadering, adviezen en service.

Modernste technieken

Bij ons kun je behandeld worden met de nieuwste beugels, zoals met keramische brackets (doorzichtige slotjes) of Invisalign (een onzichtbare beugel). Ook bieden wij alternatieven voor de buitenboordbeugel en kunnen wij in veel gevallen voorkomen dat er kiezen getrokken moeten worden.

Expertise en samenwerking

We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en blijven kritisch op mogelijke verbeteringen. Waar nodig werken wij samen met de kaakchirurg, de parodontoloog of de logopedist.

Sfeerimpressie van onze praktijk

orthodontiepraktijk almelo 4 500x333
orthodontiepraktijk almelo 12 500x333
orthodontiepraktijk almelo 6 500x333
orthodontiepraktijk almelo 8 500x333
orthodontiepraktijk almelo 11 500x333
orthodontiepraktijk almelo 12 500x333
orthodontiepraktijk almelo 5 500x333
orthodontiepraktijk almelo 1 500x333
orthodontiepraktijk almelo 7 500x333
Inschrijven
Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.