Orthodontist Enschede

Bent u op zoek naar een orthodontist in de omgeving van Enschede? Matthew Wiranto van Orthodontiepraktijk Almelo is een orthodontist en is aangesloten bij de NVvO (Nederlandse Vereniging voor Orthodontisten).

Uw Orthodontist in regio Enschede

Bent u op zoek naar een orthodontist in Enschede? Kom dan eens langs bij Orthodontiepraktijk Almelo. Onze praktijk is gevestigd aan de rand van het centrum en goed bereikbaar vanaf Enschede. Het is slechts een klein stukje rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid dus u bent zo bij ons binnen. Het openbaar vervoer is slechts op 5 minuten afstand dus u ook op die manier zijn we goed bereikbaar. Bent u op zoek naar een ortho rond Enschede? Kom dan langs bij orthodontiepraktijk Almelo. Onze orthodontiepraktijk is een moderne praktijk die werkt met de nieuwste technieken en materialen. Onze specialisten doen er alles aan om uw gebit weer te laten stralen.

NVvO-76      diamond-II invisalign     invisalign specialist

Afspraak maken?

Boek gratis 1e online consult.

Invisalign specialist in regio Enschede

Naast de normale beugels is de Invisalign tegenwoordig een erg populaire beugel. Dit is een doorzichtige beugel die nauwelijks opvalt. We zien dat voor volwassenen, met de komst van deze beugel, de drempel een stuk lager is om een beugel te nemen. De Invisalign is ook beschikbaar voor kinderen, dit doen we met een speciale Invisalign Teen behandeling. Op zoek naar een orthodontist in Enschede die de Invisalign beugel aanbiedt? Kom dan langs bij Orthodontiepraktijk Almelo.
invisalign

De beste behandeling voor uw gebit

Op zoek naar Ortho Enschede? Bij Orthodontiepraktijk Almelo kunt u terecht voor diverse behandelingen. Veelal komt u bij ons terecht via een doorverwijzing van uw eigen tandarts. Wordt u niet doorverwezen maar twijfelt u of u of uw kind een beugel nodig heeft? Maak dan gerust een afspraak. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bij Orthodontiepraktijk Almelo zijn gespecialiseerd in orthodontie voor kinderen en orthodontie voor volwassenen.

Bij kinderen zien we vaak dat er sprake is van een omgekeerde beet of een te smalle bovenkaak. Onze specialisten adviseren hierbij over de juiste beugel en behandeling. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten beugels zoals een slotjesbeugel, een blokbeugel of een spalk. In een behandelplan is het mogelijk dat er verschillende soorten beugels nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Gespecialiseerde orthodontist in Enschede

Bij Orthodontiepraktijk Almelo richten we ons op zowel de orthodontie behandeling voor kinderen als voor volwassenen. Onze specialisten doen er alles aan om uw gebit weer te laten stralen. Er wordt een speciaal behandelplan opgesteld voor uw gebit. Hierbij kan het gaan om kleine correcties, maar ook om uitgebreide gecombineerde orthodontische-kaakchirurgische behandelingen. In onze praktijk vinden we altijd een passende oplossing voor uw situatie! Bent u op zoek naar een gespecialiseerde orthodontist in de omgeving van Enschede? Wij maken graag kennis met u. Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven

Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.