Matthew Wiranto, orthodontist

In onze orthodontiepraktijk staat de patiënt centraal. Wij maken  gebruik van de modernste technieken om het mooiste resultaat te kunnen garanderen.

Maak kennis met Matthew Wiranto

Matthew Wiranto is opgegroeid in Almelo en heeft van 2004-2013 in Groningen gewoond om de studie tandheelkunde en vervolgens de 4-jarige specialisatie tot orthodontist af te ronden aan het UMCG. Gezien zijn Twentse roots heeft hij er daarna voor gekozen om terug te keren naar Twente  met het doel om daar een moderne praktijk te starten om hoogwaardige orthodontische zorg te kunnen verlenen aan de inwoners van Twente. De praktijk is centraal gelegen in Almelo, nabij het centraal station, zodat de praktijk ook goed bereikbaar is voor mensen buiten Almelo.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van orthodontie en om zijn patiënten beter van dienst te zijn, volgt Matthew Wiranto regelmatig cursussen in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij ook voordrachten op het gebied van Invisalign, Orthodontie voor volwassenen en Autotransplantaties.

Gezien de huidige kennis en maatstaven die er binnen de tandheelkunde/orthodontie zijn, is er steeds meer een indicatie voor een multidisciplinaire behandeling, waarbij directe samenwerking tussen verschillende (tandheelkundige) specialisten voorop staat om de kwaliteit van de zorg tot een hoger niveau te tillen. Om de hoogst haalbare zorg voor patiënten te kunnen leveren werkt Matthew Wiranto nauw samen met de kaakchirurgen van Kaakchirurgie Oost-Nederland voor de patiënten die een kaakoperatie nodig hebben. Tevens maakt Matthew Wiranto deel uit van het schisis team in Twente (Victor Veau Stichting) en van Autotransplantatie Team Twente.
Autotransplantatie Team Twente is een initiatief van Matthew Wiranto, waarbij tanden voorspelbaar binnen de mond getransplanteerd kunnen worden.

matthew wiranto orthodontist 1
BIG nummer: 1991 1650 202
NVvO-76
invisalign specialist
diamond-II invisalign
autotransplantatie twente
Inschrijven

Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.