KERAMISCHE BEUGEL – WITTE SLOTJES

Beugel met witte slotjes

Met name volwassenen vinden het natuurlijk prettig dat de beugel zo onzichtbaar mogelijk is. Dit kan door keramische brackets (“witte slotjes”) toe te passen. Wij passen de meest moderne doorzichtige brackets  toe. Toch hebben deze hypermoderne brackets nog steeds enkele nadelen ten opzichte van de metalen slotjes. Door de witte kleur vallen ze dan wel minder op dan de metalen brackets. Maar daarentegen zijn ze wel wat kwetsbaarder, kunnen de brackets soms iets verkleuren en ze zijn iets duurder.

Daarom plaatsen wij over het algemeen de “witte slotjes” daar waar zij het meest opvallen dus in de bovenkaak. Op de andere tanden en kiezen worden meestal metalen slotjes geplaatst. Hier valt een beugel veel minder op terwijl dit niet ten koste gaat van de snelheid van de beugelbehandeling en het eindresultaat. Mocht u toch uw volledige gebit met “witte slotjes” behandeld willen hebben dan moet eerst even gekeken worden of daar in het ondergebit wel plaats voor is. Vaak kan het wel maar soms ontbreekt hiervoor de ruimte.

Orthodontiepraktijk Almelo

U kunt een afspraak maken bij orthodontist Matthew Wiranto indien u meer informatie wenst over de keramische beugel. De orthodontiepraktijk is gevestigd in Almelo en u kunt er ook terecht als u woonachtig bent in omliggende steden of dorpen zoals Aadorp, Wierden, Borne, Vriezenveen, Hengelo, Enter, Rijssen, Nijverdal, Zenderen en Delden.

Beugel met witte slotjes

Afspraak maken

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.