Virtuele plan bespreking

Lees meer over onze virtuele plan bespreking.

N
Kwaliteit en veiligheid
N
Alle zorgverzekeraars
N
Ook complexe zorg
N
Zeer ervaren

Virtuele plan bespreking

Nadat u in onze praktijk bent geweest voor een persoonlijk consult en de aanvullende gegevens (foto’s, röntgenfoto’s en 3D gebitsscan) zijn verzameld, worden de gegevens beoordeeld door orthodontist Matthew Wiranto. Hij maakt een persoonlijk behandelplan voor u, welke digitaal met u wordt gedeeld. U weet hierna wat voor beugel(s) u kunt verwachten, welke behandelopties er zijn, wat de kosten zijn voor de beugelbehandeling en hoe lang de behandeling gaat duren.

Het is niet voor iedereen prettig om naar de praktijk te komen voor deze planbespreking, derhalve bieden wij de optie om deze afspraak deels digitaal en deels telefonisch te laten plaatsvinden. U kunt zelf een app downloaden voorafgaand aan dit gesprek, zodat u op afstand mee kunt kijken naar de gegevens.

Behandeling

Zodra u akkoord bent met het behandelplan, ontvangt u van ons een behandelovereenkomst. Deze behandelovereenkomst bevat onze huisregels en de kosten die de beugelbehandeling met zich mee brengt.

Zodra u de behandelovereenkomst heeft getekend en ingeleverd, kunnen wij gaan beginnen met de beugelbehandeling. De tijd tussen het eventuele plaatsen van de beugel en de planbespreking bedraagt plus minus één tot twee weken.

Zoom App

U kunt zelf een applicatie downloaden voorafgaand aan dit gesprek, zodat u mee kunt kijken naar de gegevens. Klik op de onderstaande knop om de applicatie te downloaden. U ontvangt van ons een mail met de gegeven hoe u kunt inloggen en om welke tijd de bespreking begint. U kunt de applicatie installeren op de computer of via de telefoon. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte voor vragen en kan er een vervolgafspraak worden ingepland.

NVvO-76
invisalign specialist
diamond-II invisalign
Inschrijven
Wilt u weten wat een beugelbehandeling voor u kan doen? Schrijf u in voor een eerste consult met orthodontist Matthew Wiranto.